Υπηρεσίες Μεταφοράς Κεφαλονία

 https://taxibuskefalonia.transferonline.gr/?aff=90fdbe8c-0953-421b-9c4e-5e849556d0bd
H Avgerinos Travel Experience είναι μια εταιρεία, με τεράστια εμπειρία σε μεταφορές σε ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς.
Οι επαγγελματίες οδηγοί μας, κατέχουν όλα τα κατάλληλα νομικά έγγραφα και νόμιμη άδεια, ενώ στόχος μας είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο, και να για να ικανοποιούμε στο έπακρο τους πελάτες μας.
Ο στόλος των οχημάτων μας, εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον και άνετη μεταφορά. Από τους κύριους κόμβους μεταφοράς (αεροδρόμια, λιμάνια) και από το ξενοδοχείο σας, σε όλα τα σημεία που θέλετε να επισκεφθείτε στην Κεφαλονιά.

Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και αντάξιες των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Τα οχήματά μας είναι τελευταίας γενιάς και μπορούν να μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια και χαρακτηριστική άνεση, διάφορα γκρουπ ατόμων σε αριθμό.
Είναι κλιματιζόμενα, άνετα και φυσικά απόλυτα ασφαλισμένα και άψογα διατηρημένα.
 https://taxibuskefalonia.transferonline.gr/?aff=90fdbe8c-0953-421b-9c4e-5e849556d0bdΗ μεταφορά και περιηγήση στην Κεφαλονιά με mini bus αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες, και παρέες φίλων.
Η εταιρία Αυγερινός Travel Experience παρέχει ιδιωτική μεταφορά με ταξί από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Η μίσθωση ενός λεωφορείου με έναν έμπειρο οδηγό θεωρείται ότι είναι η ιδανικότερη μέθοδος μετακίνησης στην Κεφαλονιά, όταν ταξιδεύετε σε μεγάλες ομάδες.